Hei! Minun nimeni on Aada. Minä asun Japanissa Kobessa ja harrastan tennistä. Minä käyn kansainvälistä koulua. Se on kivaa, koska

Aada Nummela asuu Kobessa Japanissa. Kuva: Daniel Nummela

Lähetyslapsi Aadan elämää Japanissa

Hei!

Minun nimeni on Aada. Minä asun Japanissa Kobessa ja harrastan tennistä.

Minä käyn kansainvälistä koulua. Se on kivaa, koska siellä on paljon kavereita. Menen kouluun koulubussilla. Puhun koulussa englantia ja japania. Parhaan kaverini nimi on Anna. Hän on japanilainen, vaikka nimi kuulostaakin suomalaiselta. Anna käy minun kanssani pelaamassa tennistä, ja me olemme samalla tasolla.

Sunnuntaisin Aada (vas.) käy kirkossa ja osallistuu pyhäkouluun. Kuva: Nummelan perheen albumi

Minulla on isosisko ja pikkuveli. Tykkään heistä molemmista. Lempikuukauteni on joulukuu, koska silloin pystyy rakentamaan lumiukon ja luistelemaan. Minä olen hyvä luistelussa. Täällä, missä me asumme, ei sada lunta, joten en kyllä täällä pysty tekemään lumiukkoa. Luistella voin jäähallissa.

Minun lempiruokani on sushi. Sushi on japanilainen riisiruoka. Se on hyvää. Lempieläimeni on hamsteri, koska se on söpö ja pieni. Minä käyn sunnuntaisin kirkossa. Äiti ja isä ovat siellä töissä. He ovat lähetystyöntekijöitä. Kirkossa osallistun pyhäkouluun, jonka nimi on HAT-Kids. Se on parasta kirkossa. Olen kutsunut kavereita kirkon joulujuhlaan.

Terveisin,
Aada

 

Käy avaamassa tämän päivän videojoulukalenterin luukku ja kuulet lisää lähetyslasten terveisiä maailmalta!

Nummelan perheestä voit lukea lisää täällä ja lähetystyöhön Japanissa voit tutustua täällä.

Lahjoita tähän työhön: