Kansanlähetyksen juniorityön lippulaiva Donkki-lehti purjehtii aallonharjalla. Lehden tilaajamäärät ovat nousseet 271 prosenttia vuodesta 2014. Tuolloin lehden ulkoasu ja sisältö uudistettiin täysin

Donkki on raamatunlukulehti, joka ohjaa lapsia Raamatun lukemiseen ja käytäntöön laittamiseen helpolla ja innostavalla tavalla.

Donkki-lehti tukee kristillistä kasvatusta

Kansanlähetyksen juniorityön lippulaiva Donkki-lehti purjehtii aallonharjalla. Lehden tilaajamäärät ovat nousseet 271 prosenttia vuodesta 2014. Tuolloin lehden ulkoasu ja sisältö uudistettiin täysin ja muutoksissa otettiin huomioon myös lukijakyselyn palautteet. Sisältöä monipuolistettiin lisäämällä uusia palstoja kuten Arvaa mitä? ja Hyvä kysymys! -palstat. Lehteä räätälöitiin niin, että se toimii sekä kotiin tilattuna että seurakunnissa lapsityöntekijöiden työvälineenä.

Donkkia alettiin myydä edullisina nippupaketteina seurakunnille, mutta myös yksityiset tilaukset lähtivät nousuun.
”Seurakunnat ovat todella hyvin ottaneet vastaan uudistuneen lehden. Jo parin vuoden ajan olemme voineet ihan uudella tavalla tukea seurakuntien lapsi- ja varhaisnuorisotyötä. Jatkamme hyvää kehitystä niin, että Donkki on monipuolinen media ja palvelee entistä paremmin vanhempia kristillisessä kasvatuksessa. Muun muassa Donkin uudet Facebook-sivut on julkaistu hiljattain ja niillä on sisältöä nimenomaan vanhempien kasvatustyön tueksi”, kertoo juniori- ja nuorisotyön aluekoordinaattori Toni Kokkonen.

Syksyn Donkissa piispa Teemu Laajasalo vastaa lasten kysymyksiin.
15.9.2018 ilmestyvä lehti aloittaa uuden jakson Donkissa: pitkäaikainen päätoimittaja Anu Vuola siirtyy uusiin haasteisiin ja päätoimittajaksi tulee Kansanlähetyksen juniorityöntekijä Jaska Palomäki. Hän on työskennellyt Kansanlähetyksen juniorityössä vuodesta 2014 ja on koulutukseltaan kirkon nuorisotyönohjaaja. Tukena lehden toimitustyössä ovat Donkin toimitussihteeri, juniorityön tiimi sekä Kustannus Oy Uusi Tie.

Syksyllä ilmestyvän Donkin teemana on oma identiteetti. Saku ja Ruut seikkailevat uusien ekaluokkalaisten koulukummeina. Numerossa on tehty yhteistyötä myös Helsingin hiippakunnan kanssa. Lasten lähettämiin kysymyksiin lehden Hyvä kysymys! -palstalla vastaa Helsingin piispa Teemu Laajasalo. Lehden sivuilla pääsee tutustumaan lähetystyöntekijä, lastenlääkäri Maria Karjalaisen työhön Etiopiassa. Donkissa on monipuolista raamattuopetusta ja hauskoja tehtäviä.

Tilaukset ja tiedustelut: http://donkki.net/donkki-lehti/tilaa-lehti-kotiin/

Kansanlähetys julkaisee Donkki-lehteä yhteistyössä Raamatunlukijain liiton kanssa.
Tilaa lehti kotiin | Donkki.net

Toni Kokkonen
Nuorten Maailman aluekoordinaattori

Lahjoita Donkki joka junnulle -kampanjaan tältä sivulta.