Hämeen Kansanlähetys on jo usean vuoden ajan pystyttänyt elokuussa telttakatoksensa Hämeenlinnan Elomessuille ja Tampereen Puistofiesta-tapahtumaan. Kansanlähetyksen pisteen vetonaulana toimivat ilmaiset

Hyvä sanoma esillä Elomessuilla

Hämeen Kansanlähetys on jo usean vuoden ajan pystyttänyt elokuussa telttakatoksensa Hämeenlinnan Elomessuille ja Tampereen Puistofiesta-tapahtumaan. Kansanlähetyksen pisteen vetonaulana toimivat ilmaiset lasten toimintapisteet.

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen.

 

Tänä vuonna lapset pääsivät pyörittämään onnenpyörää tai kokeilemaan taitojaan Raamatun punainen lanka -labyrintissä. Kaikki osallistujat saivat palkinnoksi suun makeaksi sekä raamattuaiheisen kirjasen tai tehtävävihon. Halukkaille jaettiin myös lasten Raamattuja. Toimintapisteisiin jonotettiin innolla pitkin päivää. Myös moni aikuinen pysähtyi juttelemaan ja tutustumaan Kansanlähetyksen toimintaan ja sai mukaansa evankelioivan Pisara-lehden.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Hämeen piirin työntekijöiden (Paula Jääskö, Miina Makkonen ja Ilkka Päiväsaari) lisäksi tapahtumiin osallistui monia vapaaehtoisia.

 

Rukouksemme on, että kylvetty Sana kantaa hedelmää.

Miina Makkonen
tavoittavan työn koordinaattori, työ Hämeenlinnassa

Ota yhteyttä oman alueesi kansanlähetyspiiriin, jos haluat tulla mukaan levittämään evankeliumia Suomessa!