Uusi Tie -lehden evankelioiva erikoisnumero Ilon Aika on ilmestynyt. Tämänkertaisessa lehdessä on kaksi eri kansivaihtoehtoa.  Sitä voi tilata joko Sakari

Ilon Aika -lehti kertoo, mistä uskossa on kyse ja mitä se merkitsee.

Ilon Aika -lehti on hyvä väline evankeliumin kertomiseen

Uusi Tie -lehden evankelioiva erikoisnumero Ilon Aika on ilmestynyt. Tämänkertaisessa lehdessä on kaksi eri kansivaihtoehtoa.  Sitä voi tilata joko Sakari Oravan tai Miika Korkatin kansikuvalla. Lehden artikkelit kertovat siitä, mistä uskossa on kysymys ja mitä se merkitsee.

Yksi maailman arvostetuimmista urheilukirurgeista Sakari Orava kertoo urallaan sattuneista ihmeistä sekä siitä, miten hän saa uskosta voimaa.
“Olen saanut lukemattomat kerrat rukouksen kautta apua monissa tilanteissa. Haluankin rohkaista ihmisiä kääntymään Jumalan puoleen ja jättämään elämänsä rakastavan Isän huomaan”, Orava kertoo haastattelussa.

Merituuli ”Jippu” Elorinne ja Sami Elorinne ovat löytäneet yhteyden rikkinäisyydestä. Molemmat ovat selvinneet päihdekaaoksesta. Nykyään heitä yhdistää myös sama vakaumus. Pariskunta kertoo lehdessä oman vaikuttavan tarinansa. Sami löysi Jeesuksen luo etsittyään rauhaa ensin ateismista ja buddhalaisuudesta.
“Kristinuskon sanoma ei ole, että muutu ensin ja tule sitten ristin tielle. Sanoma on, että tule ensin tielle kohti Golgataa. Siitä vuotaa voima, joka muuttaa kaiken”, Jippu kertoo.

“Kaikki tietävät, että temppujen taustalla on jokin salaisuus. Kuitenkin kun näkee uskomattoman tempun, välähdyksen kestävän hetken ajattelee, että mahdoton on mahdollista”, ravintolataikuruuuden vuoden 2017  suomenmestari Miika Korkatti sanoo.
Ilon Ajan haastattelussa mies kertoo, miten hän koulukiusattuna poikana, joka oli nuoruudessaan ajautumassa rappiolle, sai rohkeuden etsiä totuutta seurakunnasta.
“Mitä paremmin Jeesuksen tuntee, sitä paremmin tietää, kuinka käsittämätön ja ravisteleva rakkaus hänessä asuu. Siinä on asia, jota kukaan ei voi kieltää. Kun Jeesuksen rakkauden kanssa pääsee kosketukseen, on vaikea sanoa ”Jumalaa ei ole”, Korkatti pohtii.

Ilon Ajassa kerromme myös muun muassa, mitä Jeesus merkitsee huippu-urheilija Laura Salmiselle, sekä millaisia todisteita Torinon käärinliinan aitoudesta on esitetty. Mitä jos liinassa oleva ristiinnaulitun hahmo on todella kuva Jeesuksesta?

Tule mukaan kertomaan hyvää uutista Jumalan rakkaudesta:

  • Tilaa Ilon aika -lehtiä luettavaksi ja jaettavaksi täältä.
  • Rukoile, että hyvä sanoma Jumalan rakkaudesta leviää  ihmiseltä ihmiselle kristillisten julkaisujen välityksellä.
  • Lahjoita Suomi sydämellä -työlle tämän artikkelin kohdalla. Voit lahjoittaa myös tilinumeron FI14 5043 1920 003452  kautta viitteellä 6300 56000.

Jumalan siunausta sinulle!