Tiesitkö, että Suomessa on noin 350 000 alakouluikäistä lasta? Suuri unelmamme Kansanlähetyksen juniorityössä on, että jokainen heistä kuulisi ja uskoisi

Junioriunelma

Tiesitkö, että Suomessa on noin 350 000 alakouluikäistä lasta? Suuri unelmamme Kansanlähetyksen juniorityössä on, että jokainen heistä kuulisi ja uskoisi evankeliumin Jeesuksesta. Juuri siksi järjestämme Donkkis Big Night-iltoja ja kutsumme lapsia kaikkialla Suomessa mukaan näihin iltoihin. Niiden keskuksena on raamattuopetus ja sanoma Jeesuksesta.

Nykyajan suuri haaste seurakunnalle on, miten tavoittaa juuri ne lapset, jotka eivät muuten käy seurakunnassa. Donkkis Big Night -illat ovat yksi vastaus tähän haasteeseen. Iltojen monipuolinen ohjelma, toiminnallisuus, yhdessä syöminen ja mielenkiintoinen lasten maailmaan sopiva raamattuopetus ovat asioita, jotka magneetin tavoin vetävät lapsia ja iloksemme usein myös aikuisia puoleensa. Parhaimmillaan Donkkis Big Night-iltojen aloittaminen tuo seurakuntaan uutta elämää ja uusia ihmisiä, ja näin on tapahtunutkin useilla paikkakunnilla.

Eräällä paikkakunnalla DBN-iltojen järjestäminen oli niin iso juttu, että se toi seurakuntaan muutakin elämää. Aikuiset tulivat lastensa mukana toimintaan mukaan, eivätkä pelkästään Donkkis Big Night -iltoihin, vaan lähentyivät muutenkin seurakuntaan.

Kiitos tästä kaikesta kuuluu ennen kaikkea Jumalalle, mutta myös sinulle, joka olet ollut ja toivottavasti jatkossakin olet mukana yhteisessä työssämme Suomen lasten parhaaksi: vastuunkantajana, esirukoilijana tai taloudellisena tukijana.

Viedäänhän yhdessä evankeliumi Jeesuksesta tämän maan jokaiseen kolkkaan?

Niina Kultalahti-Nikamaa
Kirjoittaja on Kansanlähetyksen juniorityön vastaava. Myös joulukalenterin viides luukku koskee lapsia ja junioreita. Katso kalenteri täällä.

Lue aiheesta lisää ja/tai lahjoita juniorityölle Suomessa.