Run for Missions -juoksuhaasteesta on kasvanut Suomen ev.-lut. kirkon lähetysjärjestöjen yhteishanke. Myös tänä vuonna Kansanlähetys on mukana juoksuhaasteessa. Jo 29 juoksijaa

Kuvassa vuoden 2018 Juniorityön viestijoukkue (Iida Hovi, Ulla Pendolin, Seppo Kohvakka ja Aleksi Soininen) sekä Donkki-aasi. Kuva: Erkki Salo, Sansa

Juoksuhaasteella lähetystyötä tunnetuksi Tampereella

Run for Missions -juoksuhaasteesta on kasvanut Suomen ev.-lut. kirkon lähetysjärjestöjen yhteishanke. Myös tänä vuonna Kansanlähetys on mukana juoksuhaasteessa. Jo 29 juoksijaa on ottanut vastaan haasteen osallistua Run for Missions -juoksuun Tampereella 31.8.2019. Juoksijat haastavat kaikkia lähetystyöstä ja urheilusta kiinnostuneita kannustamaan juoksua lahjoittamalla lähetystyöhön.

Run for Missions -päätapahtuma Tampereen maratonin yhteydessä

Kansanlähetys on mukana juoksuhaasteessa jo kolmatta kertaa. Run for Missions -päätapahtuma järjestetään lauantaina 31.8. Tampereen maratonin yhteydessä. Vuosittainen haaste on tarkoitettu kirkon lähetystyön toimijoille. Tapahtumalla luodaan iloista mieltä, lisätään seurakuntalaisten ja lähetysjärjestöjen väen kuntoa sekä tehdään kirkon lähetystyötä tunnetuksi.

Kuvassa vuoden 2018 Run for Missions -juoksuhaasteen juoksijoita Tampereen Ratina-stadionilla. Myös Donkki-aasi kannusti innokkaasti juoksijoita.

Osallistua voi monilla tavoin: joukkueena, yksin tai kannustamalla juoksijoita

Seurakunnat ja järjestöt voivat muodostaa omat joukkueensa viestimaratoniin, jossa neljä juoksijaa juoksee kukin 10,5 kilometriä. Viestijoukkueiden kesken kilpaillaan leikkimielisesti parhaasta ajasta sekä siitä, mikä joukkue kerää eniten varoja lähetystyölle.

Voit osallistua juoksuhaasteeseen tutustumalla alla oleviin tietoihin juoksijoista ja lahjoituskohteista. Lisäämme joukkuekuvat ja muut yksityiskohdat hieman myöhemmin.

Maratonviestijoukkueet

Kansanlähetyksen viestijoukkue
(Kohde: Lähetyslinjan 2019 opiskelijoiden lähettäminen, viite: 70629)

  • Salla Kurppa-Silva
  • Katriina Sipari
  • Susanna Sarimaa
  • Hanna-Mari Vuorinen

Lisätietoa Kansanlähetyksen maratonviestijoukkeista sekä keräyskohteista voi kysellä lähettäjäyhteyksien koordinaattori Hanna-Mari Vuoriselta, os. hanna-mari.vuorinen@sekl.fi tai puh. 044 4477 813.

Maahanmuuttajatyön viestijoukkueita on useampia tänä vuonna
(Kohde: maahanmuuttajatyö Suomessa, viite 70645):

Lisätietoa maahanmuuttajatyön viestijoukkueista, yksilömatkoista  ja keräyskohteesta voi kysellä maahanmuuttajalinjan linjavastaavalta Maiju Ollilaiselta, os. maiju.ollilainen@sekl.fi tai puh. 050 352 2503.

Tule Mukaan!

Osallistu Run for Missions -juoksuhaasteeseen haluamallasi tavalla:

  • Kannusta Sinäkin juoksijoita lahjoitamalla haluamaasi kohteeseen. Katso tiedot lahjoituskohteista yllä.
  • Lahjoita tämän sivun linkin kautta tai tilille FI83 2070 1800 0283 25 (Suomen Ev. lut. Kansanlähetys) viitenumerolla . Yleinen tuki viitenumerolla 70629 kohdistetaan vuoden 2019 lähetyslinjan opiskelijoiden lähettämiseen.
  • Rukoile, että tämä tapahtuma tekee lähetystyötä tunnetuksi ja levittää evankeliumin sanomaa monille!
  • Tule Tampereelle 31.8.2019 klo 11.00  kannustamaan juoksijoita ja heiluttamaan Run for Missions -viirejä.

Kiitos tuestasi!