Länsi-Japanin ev.lut. kirkon nuorin seurakunta, Kansanlähetyksen ja kirkon yhdessä perustama HAT-Koben ev.lut. seurakunta, täytti syyskuun toisena sunnuntaina kymmenen vuotta. Merkkipaalun

Kansanlähetyksen työn hedelmiä Japanissa: HAT-Koben seurakunta

Länsi-Japanin ev.lut. kirkon nuorin seurakunta, Kansanlähetyksen ja kirkon yhdessä perustama HAT-Koben ev.lut. seurakunta, täytti syyskuun toisena sunnuntaina kymmenen vuotta.

kuva: Marius Bergersen (NLM:n lähetystyöntekijä)

Merkkipaalun kunniaksi seurakunta järjesti juhlajumalanpalveluksen, johon kokoontui yhteensä 60 työn ystävää – japanilaisia, norjalaisia ja suomalaisia – iloitsemaan ja kiittämään Jumalan johdatuksesta vuosien kuluessa. Tämän videon kautta sinunkin on mahdollista päästä aistimaan juhlan tunnelmia.

kuva: Marius Bergersen (NLM:n lähetystyöntekijä)

Kiitos, että sinäkin olet Suuressa mukana.

Daniel Nummela

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Yhä tänään japanilaiset tarvitsevat toivon sanomaa syntien anteeksi saamisesta ja ilosta, joka siitä seuraa. Jeesus voi antaa epätoivoiselle ihmiselle toivon ja ilon, jotka kestävät ja kantavat taivaaseen saakka. Tätä toivoa ja iloa olemme saaneet jakaa Kansanlähetyksen kautta japanilaisille jo 50 vuoden ajan, eikä sanoma ole vanhentunut.

Tue työtämme Japanissa, jotta Japanin työ voi jatkua myös seuraavat 50 vuotta!

Keräyksen viite: 73008
Tilinumero: FI14 5043 1920 003452

Tutustu lähetteihimme Japanissa, tilaa uutiskirje ja ryhdy lähettäjäksi!

#toivo&iloitseJapani -keräyksellä 1.7.–31.12.2018 kerätään varoja  Kansanlähetyksen lähetystyölle Japanissa.