Kansanlähetyksen Japanin työ täytti viime vuonna 50 vuotta. Sen kunniaksi järjestimme juhlakeräyksen, jotta työ Japanissa voisi jatkua myös seuraavat 50

Kiitos osallistumisestasi #Toivo&Iloitse Japani! -juhlakeräykseen

Kansanlähetyksen Japanin työ täytti viime vuonna 50 vuotta. Sen kunniaksi järjestimme juhlakeräyksen, jotta työ Japanissa voisi jatkua myös seuraavat 50 vuotta. Kiitos, että osallistuit keräykseemme uhraamalla varojasi ja rukoilemalla työn puolesta.

Yhä tänään japanilaiset tarvitsevat sanomaa syntien anteeksi saamisesta ja ilosta, joka siitä seuraa. Jeesus voi antaa epätoivoiselle ihmiselle sellaisen toivon ja ilon, joka kestää ja kantaa taivaaseen saakka. Tätä sanomaa olemme julistaneet Japanissa myös viime vuoden lopulla ja alkaneen vuoden alussa.

HAT-Koben seurakunnan joulujumalanpalveluksessa lapset esittivät joulunäytelmän.

Viime jouluna ilosanoman Jeesuksessa olevasta sovituksesta otti vastaan kaksi uutta ihmistä Etelä-Nishinomiyan seurakunnassa, kun heidät kastettiin Jumalan lapsiksi. ”Iloitsemme seurakunnan kasvusta ja rukoilemme, että sen jäsenet saisivat kasvaa Jeesuksen tuntemisessa ja löytää paikkansa seurakunnassa”, kertovat seurakunnassa työskentelevät Asako ja Lauri Palmu.

Lauri Palmu kastamassa uutta jäsentä seurakuntaan.

Etelä-Nishinomiyan seurakunnassa on alkuvuodesta iloittu myös siitä, että pitkään suunniteltu julkisivuremontti on saatu viimein alkamaan. Tässä remontissa Etelä-Nishinomiyan kirkkorakennus maalataan ja katto kunnostetaan. Näin kirkko säilyy ja palvelee seurakuntaa mahdollisimman pitkään. Taustalla on myös ajatus, että Kansanlähetys voisi muutaman vuoden kuluttua luovuttaa yhteistyökirkollemme hyväkuntoisen kirkkorakennuksen, jos Jumala tällaisen muutoksen suo.

Nishinomiyan seurakunnan kirkon remonttityöt ovat käynnistyneet.

Te ystävät olette osaltanne mahdollistaneet nämäkin tapahtumat lahjoittamalla juhlakeräykseen varojanne. Keräys tuotti yhteensä 14 321 euroa. Suuri kiitos lahjastasi! Jumala siunatkoon jokaista antajaa ja työtä, jota Japanissa tehdään evankeliumin eteenpäin viemiseksi.

Mari Nummela
Lähetystyöntekijä, Japani