”Sain olla Kansanlähetyksen raamattupiirissä, jossa käytännössä kaikki nuoret aikuiset, joiden kanssa olin tekemisissä, olivat tällaisia ”lähetyshörhöjä” – hyvin innostuneita lähetystyöstä.” 

Anssi Savonen toimittaa Lähetysavain-ohjelmaa

”Sain olla Kansanlähetyksen raamattupiirissä, jossa käytännössä kaikki nuoret aikuiset, joiden kanssa olin tekemisissä, olivat tällaisia ”lähetyshörhöjä” – hyvin innostuneita lähetystyöstä.”  Näin kertoo Anssi Savonen. Hän näkee, että tuo raamattupiiri vaikutti siihen, että hänkin alkoi pohtia osuuttaan lähetystyöhön. Hän työskentelee nyt Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen kotimaisen työn aluekoordinaattorina mutta on tehnyt myös lähetystyötä Japanissa.

Vuoden 2018 alusta Anssi Savonen on toimittanut Kansanlähetyksen Lähetysavain-ohjelmaa. Lähetysavain-ohjelma kuullaan Radio Dein taajuuksilla kuukauden toisena ja neljäntenä lauantaina kello 14.35. Ohjelma kestää 15 minuuttia,  ja se sisältää haastatteluja ja keskusteluja.

”Ei ole kristillistä kirkkoa ilman lähetystyötä, ei ole yhteisöä, hengellistä kotia, ei ole seurakuntia ilman lähetystyötä”,  Anssi sanoo ja pohtii, miten monin tavoin Jumala siunaa uskovia lähetystyön kautta. Niin lähtijät kuin lähettäjät saavat osansa siunauksesta, puhumattakaan niistä, jotka kuulevat evankeluimin lähetystyön kautta.

”Radio on edelleen erittäin hieno mahdollisuus pitää esillä tärkeitä asioita, ja olen todella iloinen siitä, että Kansanlähetys on ollut jo vuosien ajan hyvin aktiivinen radiotyössä. Minulle oli kunnia, kun sain kutsun toimittajaksi Lähetysavain-ohjelmaan. Hyvin nöyrällä mielellä olen mukana. On kiva olla asiantuntevassa porukassa osa isompaa tiimiä, isompaa kokonaisuutta. Yhdessä tekeminen on hienoa.” Näin Anssi Savonen kuvailee tuntemuksiaan ensimmäisen tuotantokauden päättyessä.

Kuuntele tästä 12.5.2018 julkaistu Lähetysavain-ohjelma Jumala kutsuu lähetystyöhön.

Voit kuunnella lisää Lähetysavain-ohjelmia tästä linkistä.

Kuuntele Anssi Savosen haastattelu Raamattuavain Extra -ohjelmassa 2.6.2018:

Tule mukaan Anssi Savosen työhön! Voit liitttyä Anssin lähettäjätiimiin ja tilata hänen rukouskirjeensä  suuressamukana.fi -sivuilta tästä linkistä. Linkin kautta voit myös tukea Anssin työtä. Kiitos tuestasi!

Veijo Olli
kirjoittaja toimii Kansanlähetyksen radio- ja televisiotyön koordinaattorina.