Aina ei pääse kirkkoon tai joskus haluaa perehtyä pyhäpäivän teemaan ja teksteihin monesta eri näkökulmasta. Toivoisi pääsevänsä Kansanlähetysopistolle useammin, mutta

Jumalanpalveluksia ja ajankohtaista asiaa avaimia.net-kanavalla

Aina ei pääse kirkkoon tai joskus haluaa perehtyä pyhäpäivän teemaan ja teksteihin monesta eri näkökulmasta. Toivoisi pääsevänsä Kansanlähetysopistolle useammin, mutta sinne on niin pitkä matka. Näihin ja moniin muihin tarpeisiin vastaa sunnuntaisin mediatiimi lähettämällä opistolta jumalanpalveluksen. Voit katsoa sieltä suoraa videolähetystä alkaen kello 13 internetin avaimia.net- kanavalla.  Saarna tallennetaan avaimia.net-kanavalle myös myöhemmin kuunneltavaksi ja katseltavaksi.

Miestenpäivien viikonlopun 5.11.2017 saarna Kansanlähetysopistolla.

Avaimia.net-kanava sisältää myös muuta. Viikoittainen Raamattubuffet on siellä sunnuntaiaamuista lähtien kuultavana, ja kaikki muut viikon ohjelmat tallentuvat kanavalle uudelleen kohdattavaksi lähetysviikon jälkeisenä maanantaina.

Raamattubuffet 4.12.2017, Pirkko Valkama, Anssi Savonen, Juhani Koivisto

Avaimia.net-kanavalla on päivittäistä sisältöä. Raamattuavain-opetuksia voi kuunnella maanantaista perjantaihin koko päivän. Lauantaisin kuultavana on osia Raamattuavain Extrasta ja Lähetysavain-ohjelma. Päivittäinen sisältö löytyy kanavan Kanavalla nyt-toiminnosta.

Avaimia.net on mahdollisuus, joka avulla voit lähettää ystävillesi hyvää sisältöä. Jaa rohkeasti ohjelmia sosiaaliseen mediaan ja kerro avaimia.net-kanavasta – moni alkaa iloiten kuunnella ja katsella näitä sisältöjä. Jumalan sana ei tyhjänä palaa.

Lauantain 9.12.2017 Raamattuavain Extran keskusteluosuus on jo ennakkokuuntelussa kanavalla. Kuuntelemaan pääset tästä linkistä.  Vieraana siinä on Uusi Tie -lehden toimittaja Mari Turunen, ja keskustelemme hänen viime kuussa julkaistun kirjansa pohjalta ajankohtaisesta teemasta: Kääntyneet – ex-muslimien painostus Suomessa.

Siunattuja hetkiä avaimia.net kanavan sisältöjen parissa!

Veijo Olli

Huomaa! Kansanlähetysopiston jumalanpalvelusten videolähetykset ja Raamattubuffet-ohjelmat ovat tauolla kesä- heinä- ja elokuussa.

Lahjoita tähän työhön: