Hannu ja Päivi Heinonen ovat Kansanlähetyksen työntekijöinä Lähetyslentäjät (MAF) -järjestön palveluksessa Keniassa, Itä-Afrikassa. Lähetyslentotyö tarjoaa läheteille ja kansallisille työntekijöille mahdollisuuden turvalliseen ja

Lähetyslentotyötä Keniassa

Hannu ja Päivi Heinonen ovat Kansanlähetyksen työntekijöinä Lähetyslentäjät (MAF) -järjestön palveluksessa Keniassa, Itä-Afrikassa.

Lähetyslentotyö tarjoaa läheteille ja kansallisille työntekijöille mahdollisuuden turvalliseen ja nopeaan matkaan työkohteeseensa syrjäisellä maaseudulla asuvien ihmisten pariin. Sairaskuljetukset ja katastrofiapu ovat osa lähetyslentäjien työtä.

Oheisessa videossa kerrotaan Hannu Heinosen mielenkiintoisesta työstä avioniikkakorjaamolla ja muun muassa siitä, millä kaikilla toimenpiteillä lähetyslentotyössä tarvittavia radiojärjestelmiä on  tarkistettava ja huollettava, sekä Heinosen perheen elämästä. Lisätietoja Heinosten työstä voit lukea tästä.

Tule mukaan!
– Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot sivun oikeassa laidassa (mobiilissa alla) oleviin kenttiin.
– Kertalahjoituksessa, suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 20307
– Tule mukaan rukoilemaan Heinosten työn puolesta. Tilaa heidän uutiskirjeensä täältä.

Jumalan siunausta sinulle.