Ovatko kaikki venäläiset ortodokseja? Entä mikä on Inkerin kirkon lähivuosien suurin haaste? Oheisella videolla Hannu ja Liliann Keskinen kertovat lähetysterveisiä  Pietarista

Lähetysterveisiä Pietarista

Ovatko kaikki venäläiset ortodokseja? Entä mikä on Inkerin kirkon lähivuosien suurin haaste? Oheisella videolla Hannu ja Liliann Keskinen kertovat lähetysterveisiä  Pietarista ja kuulumisia työstään Inkerin kirkon työyhteydessä.

Keskiset ovat työskennelleet  Pietarissa vuodesta 2013 alkaen. Hannu on Inkerin kirkon diakoni ja työskentelee Inkerin kirkon keskustoimistossa. Hän toimii lähetystoimikunnan alaisuudessa ja tukee myös taloustoimiston työtä. Liliann on koulutukseltaan suomen kielen filologi. Hän työskentelee kirkon viestintäosastolla ja on Inkerin Kirkko -lehden toimittaja.

Tule mukaan!

  • Liity Keskisten lähettäjätiimiin ja tilaa heidän uutiskirjeensä tästä.
  • Lahjoita tämän sivun linkin kautta tai tilille FI83 2070 1800 0283 25 (Suomen Ev. lut. Kansanlähetys) viitenumerolla 21306. Tuki ohjataan Keskisten työhön Venäjällä.
  • Rukoile, että tämän artikkelin kautta lähetystyö tulee tunnetuksi ja evankeliumin sanoma leviää Venäjällä! Kiitos tuestasi!