Raamattukesä on hyvä startti Kansanlähetyspäiville. Heinäkuun neljäntenä päivänä alkavassa Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaarissa aiheena on Uusi elämä ja yhteisö Kristuksessa – Efesolaiskirjeen

Tervetuloa Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaariin. Teemana Efesolaiskirjeen sanoma.

Raamattukesä johdattaa Efesolaiskirjeeseen Kansanlähetyspäivien alla

Raamattukesä on hyvä startti Kansanlähetyspäiville.

Heinäkuun neljäntenä päivänä alkavassa Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaarissa aiheena on Uusi elämä ja yhteisö Kristuksessa – Efesolaiskirjeen sanoma.

Kansanlähetyksen raamattukouluttaja TT Vesa Ollilainen opettaa torstaina, mitä Efesolaiskirje kertoo uudesta elämästä ja uudesta yhteisöstä.
– Vaikka kirjeen kirjoittamisesta on kulunut jo kaksi tuhatta vuotta, se on edelleen lohduttava ja haastava, Vesa Ollilainen toteaa.

Torstai-ilta päättyy yhteiseen lauluiltaan ja iltapalaan. Perjantaina Kansanlähetyksen raamattukouluttaja, päätoimittaja Leif Nummela puhuu Efesolaiskirjeen sanomasta liittyen uuteen yhteyteen ja uusiin arvoihin.

Perjantai-iltapäivän opetuksesta vastaa Kansanlähetysopiston rehtori Niilo Räsänen. Hänen aiheenaan on uusi ykseys.
– Nyt jos koskaan kristillinen kirkko tarvitsee apostoli Paavalin ajankohtaista opetusta avioliitosta, perheestä ja työelämästä. Seurakunta on taisteleva, ja siksi kristityn tulee pukeutua ”Jumalan koko sota-asuun”, Niilo Räsänen sanoo.

 Seminaari järjestetään 4.–5.7.2019 Kansanlähetysopistolla Ryttylässä, Kappelirakennuksessa. Hinta 50 € sisältää ruokailut ja majoituksen. Majoittua voi myös teltassa, asuntoautossa tai -vaunussa. Tuo mukaan omat liinavaatteet.

Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä.

Heti ennakkoseminaarin jälkeen vietetään Kansanlähetyspäiviä 5.–7.7.

Tule nauttimaan kesäisistä päivistä hyvän opetuksen parissa ja ystävällisessä ilmapiirissä!

Tämän artikkelin lahjoitukset käytetään Lähetyskeskuksessa tehtäviin rakennus- ja korjausinvestointeihin. Erityisesti tarvitsemme varoja lisämajoitustilojen rakentamiseen. Pankkitili: FI83 2070 1800 0283 25. Käytäthän viitettä 81854. Kiitos.

Jumalan siunausta sinulle