Tänä vuonna Kansanlähetysopiston Miestenpäivillä puhutaan unelmista. Urheilupainotteisista unelmista katse kääntyy myös miehen sydämessä uinuviin unelmiin sekä niihin unelmiin, joita Jumala on

Yksi maailman arvostetuimmista urheilukirurgeista, professori Sakari Orava, puhuu miestenpäivillä Ryttylässä unelmien korjaamisesta. Kuva Uusi Tie -lehden arkisto.

Sakari Orava puhuu Miestenpäivillä unelmista

Tänä vuonna Kansanlähetysopiston Miestenpäivillä puhutaan unelmista. Urheilupainotteisista unelmista katse kääntyy myös miehen sydämessä uinuviin unelmiin sekä niihin unelmiin, joita Jumala on unelmoinut jokaisen miehen varalle.

Miestenpäivien järjestäjä Anssi Savonen sanoo:
”Jumalan miehet alkavat olla kypsiä kaikelle sälälle, mitä tämä maailma tarjoaa. He tietävät, että Jumalalla on omat aikataulunsa, omat suunnitelmansa ja omat unelmansa. Näihin unelmiin veljet haluavat liittyä ja niistä yhdessä syttyä. Siksi järjestämme 2.11.–4.11.2018 Miestenpäivät Ryttylässä teemalla Unelmia.”

Tule unelmien Miestenpäiville rakentumaan ja kokemaan kaikenlaisten miesten yhteyttä.

Puhujina mm. Harri Alatupa, Arni Hukari, Jukka Jämsén, Leif Nummela, Sakari Orava ja Jukka Repo.

 

Sakari Orava

Professori Sakari Orava on yksi maailman arvostetuimmista urheilukirurgeista. Hän on toiminut Suomen olympiajoukkueen ylilääkärinä vuosina 1988–2000. Hän on leikannut yli 25 000 potilasta ja hoitanut yli 30 maan huippu-urheilijoita, muun muassa David Beckhamia, Didier Deschampsia ja Josep Guardiolaa. Kansainvälisistä yleisurheilutähdistä hänen potilainaan ovat olleet muun muassa Haile Gebreselassie ja Merlene Ottey. Sakari Orava on kertonut, että rukous on hänelle jokapäiväistä ja luonnollista. Hänen tunnuslauseensa on ”Rukoile ja tee työtä”. Kuva: Varsinais-Suomen Kansanlähetyksen arkisto.

Leif Nummela

Leif Nummela toimii Uusi Tie -lehden päätoimittajana ja Kansanlähetyksen raamattukouluttajana. Hän on valmistunut teologian maisteriksi vuonna 2001 ja vihitty Inkerin kirkon papiksi vuonna 2012. Hän on evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokousedustaja. Nummela on kirjoittanut useita kirjoja, joista Raamatun punainen lanka -kirja on käännetty useille kielille. Kuva Uusi Tie.

Leif Nummela toimii Uusi Tie -lehden päätoimittajana ja Kansanlähetyksen raamattukouluttajana.

Jukka Jämsén

Pastori Jukka Jämsén toimii Lapuan hiippakunnan hiippakuntasihteerinä vastuu-alueenaan lähetys- ja kansainvälinen työ. Hän kuuluu Suomen  New Wine -verkoston johtotiimiin. Liikkeeen tavoitteena on auttaa seurakuntia ja yhteisöjä hengellisen uudistumisen löytämisessä Jämsen on kirjoittanut kuuntelevasta rukouksesta kirjan Pelkkänä korvana. Hän on käsitellyt kirjan aihetta lähes kahdenkymmenen vuoden ajan ja johtanut siihen liittyviä harjoituksia tuhansien ihmisten kanssa. Kuva Mari Turunen.

Pastori Jukka Jämsen toimii Lapuan hiippakunnan hiippakuntasihteerinä vastuualueenaan lähetys- ja kansainvälinen työ.

Arni Hukari

Arni ja Eeva Hukari lähtivät Japaniin seurakuntatyöhön keväällä 2014. Arni on ammatiltaan pastori ja Eeva terveydenhoitaja. Ensimmäisen työkautensa päättyessä Arni ja Eeva saivat kokea sen ilon, että heidän hoitamansa seurakunta voitiin luovuttaa paikallisen pastorin hoitoon. Arni Hukari osallistui kesällä Run for Missions -juoksuhaasteeseen Kansanlähetyksen urheilureportterina ja juoksijoiden tsemppaajana. Vapaa-aikanaan hän harrastaa triathlonia. Kuva Philippe Gueissaz.

Arni Hukari lähti vaimonsa kanssa Japaniin seurakuntatyöhön keväällä 2014.

Hinnat:

Koko viikonlopun paketti 110 euroa (sisältää kurssimaksun, ruokailut ja majoituksen 3–4 hengen huoneessa)
Perjantain kurssimaksu 20 euroa (hinta ei sisällä aterioita eikä juomia)
Lauantain kurssimaksu 35 euroa (hinta ei sisällä aterioita eikä juomia)
Sunnuntain kurssimaksu 20 euroa (hinta ei sisällä aterioita eikä juomia)
Yhden yksittäisen tilaisuuden kurssimaksu 10 euroa (hinta ei sisällä aterioita eikä juomia)
Alennus opiskelijoille 50 %
Haluaisitko tulla mukaan, mutta budjettisi ei anna myöten? Kysy mahdollisuutta osallistua tapahtumaan talkoolaisena. puh: 019-77920 tai keskus@sekl.fi

 

Unelmia – Miestenpäivät 2.11.–4.11.2018

Tarkemmat ohjelmatiedot ja ilmoittautuminen tästä