Sunnuntai 4.11.2018 Uskollinen todistus yksinäisille Monet Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan uskovat ovat eristyksissä. Vaikka kristinusko syntyi näillä alueilla, nykyään vain 3,5

SAT-7:n rukousviikko, ensimmäinen päivä

Sunnuntai 4.11.2018

Uskollinen todistus yksinäisille

Monet Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan uskovat ovat eristyksissä. Vaikka kristinusko syntyi näillä alueilla, nykyään vain 3,5 prosenttia alueen väestöstä on kristittyjä. Ilman seurakuntayhteyttä elävät yksittäiset kristityt janoavat kristittyjen yhteyttä ja luotettavaa opetusta.

  • Rukoilemme, että SAT-7 tavoittaa yksinäiset kristityt, niin että he saavat kokea yhteyttä Jumalan perheväkeen ja rohkaistuvat uskossaan.
  • Pyydämme, että yksinäiset kristityt löytävät lähialueiltaan muita kristittyjä ja voivat rohkaista ja vahvistaa toinen toistaan.
  • Rukoilemme, että Jumala käyttää SAT-7:n opetusohjelmia yksinäisten kristittyjen opetuslapseuttamiseen ja seurakuntien kasvuun.

Hän on orpojen isä ja leskien puoltaja, Jumala pyhässä asunnossaan. Hän antaa yksinäiselle kodin, hän päästää vangitut vapauteen, mutta hänen vastustajansa saavat asua paljaaksi paahtuneessa maassa.
Psalmi 68:5–6a

”Surffailin kanavilla ja löysin SAT-7:n. Aloin katsoa ohjelmaa, ja halusin kirjoittaa teille. Ehkä voitte auttaa minua kuulemaan lisää Jeesuksesta? Voisitteko myös neuvoa minulle kotimaastani jonkun, jonka kanssa voisin keskustella? Arvostan kovasti apuanne. Täällä on niin vähän kirkkoja.”
Berk Turkista

Kansanlähetyksen työntekijät olivat keskeisessä roolissa, kun perustettiin turkinkielinen kristillinen televisiokanava TÜRK-7. Vuonna 2010 se liittyi SAT-7:n kanavaperheeseen ja toimii nyt nimellä SAT-7 TÜRK. Se on ainoa kristillinen kanava, joka toimii Turkin valtiollisella satelliitilla.