Maanantai 5.11.2018 Uskollinen todistus lukutaidottomille Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa on meneillään koulutuskriisi. Joissakin maissa lukutaidottomuusaste on jopa 72 prosenttia. Koulutusta vaille

SAT-7:n rukousviikko, toinen päivä

Maanantai 5.11.2018

Uskollinen todistus lukutaidottomille

Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa on meneillään koulutuskriisi. Joissakin maissa lukutaidottomuusaste on jopa 72 prosenttia. Koulutusta vaille jääneillä aikuisilla ei ole työllistymis- eikä etenemismahdollisuuksia. Epätoivo ja turhautuminen valtaavat mielen.

Tarvitaan kokonaisvaltaista koulutusta, joka vahvistaa toisin ajattelun hyväksymistä, opettaa pohtimaan asioita kriittisesti, kannustaa elämänmittaiseen oppimiseen ja edistää luovuutta.

  • Rukoilemme, että SAT-7:n opetusohjelmat tukevat koulutusta vaille jääneitä sekä rohkaisevat ja auttavat heitä elämässään eteenpäin.
  • Pyydämme, että levottomuuksien ja pakolaisuuden tähden koulunkäyntinsä keskeyttäneet löytävät muita koulutusvaihtoehtoja, esimerkiksi SAT-7:n opetusohjelmia.
  • Rukoilemme muutosta Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan olosuhteisiin, jotta jokainen mies, nainen ja lapsi voi saada hyvän koulutuksen.

Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani.
Psalmi 119:105

”Lauseiden muodostaminen on minulle vaikeaa. Osaan lukea hyvin, mutta teen kirjoittaessa virheitä. Ohjelmanne merkitsevät minulle paljon. Suurkiitos avustanne.”
Azza Algeriasta

Tule mukaan!

Kansanlähetyksen lähetystyöntekijä Sanna Suutari toimii hankehallinnollisissa tehtävissä SAT-7:n keskustoimistolla. Hän kerää tietoa katsojien elämän olosuhteista ja ohjelmien vaikutuksesta sekä kirjoittaa raportteja ja hakemuksia lahjoittajille, jotta työn tukemisesta kiinnostuneet löytäisivät itselleen sopivan kohteen ja työ voisi edistyä.

Sanna pyytää rukoilemaan SAT-7:n työyhteisössä ja johtamisessa meneillään olevien suurten muutosten puolesta.

Sinäkin voit olla mukana kertomassa hyvää sanomaa median välityksellä lahjoittamalla tämän artikkelin kohdalla.

Voit tukea mediatyötä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä sivun oikeasta laidasta (mobiilissa alla) aukeavan lomakkeen.

Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 24057.

Jumalan siunausta sinulle.