Sunnuntai 11.11.2018 Uskollinen todistus seurakunnassa Kristuksen kirkko seisoo vakaana levottomuuksien keskellä. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kristityt pysyvät uskollisina palvellen yhteisöjään ja

SAT-7:n rukousviikko, kahdeksas päivä

Sunnuntai 11.11.2018

Uskollinen todistus seurakunnassa

Kristuksen kirkko seisoo vakaana levottomuuksien keskellä. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kristityt pysyvät uskollisina palvellen yhteisöjään ja osoittaen Jumalan rakkautta jopa vihollisilleen. Kristukseen kirkkoon kuuluu jokainen uskova; sisaremme ja veljemme Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa tarvitsevat vaikeuksissaan rohkaisua ja tukea.

  • Rukoilemme, että Kristuksen kirkko Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa edelleen kasvaa sekä määrällisesti että laadullisesti.
  • Pyydämme seurakunnille rohkeutta todistaa Jumalan rakkaudesta koko muun yhteisön parhaaksi.
  • Rukoilemme, että SAT-7 voi edelleen tukea Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan seurakuntia tarjoten selkeää raamatullista opetusta ja tietoutta kristinuskon totuuksista.

Jeesus vastasi: ”Tärkein on tämä: ’Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, on ainoa Herra. Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi ja koko voimallasi.’ Toinen on tämä: ’Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.’ Näitä suurempaa käskyä ei ole.”
Mark. 12:29–31

”Odotamme kovasti lisää saarnoja Telegram-sovelluksen kautta, sillä käytämme niitä pienessä seurakunnassamme. Rukoilkaa seurakunnallemme kasvua. Meidän Herramme kunnia, kirkkaus ja voima vetäköön monia hänen luokseen.”
Farahnaz Iranista