Tiistai 6.11.2018 Uskollinen todistus painostetuille Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa kristityt joutuvat kohtaamaan syrjintää, halveksuntaa ja paikoitellen myös vainoa. Tällaisessa paineessa uskovat

SAT-7:n rukousviikko, kolmas päivä

Tiistai 6.11.2018

Uskollinen todistus painostetuille

Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa kristityt joutuvat kohtaamaan syrjintää, halveksuntaa ja paikoitellen myös vainoa. Tällaisessa paineessa uskovat kokevat avuttomuutta ja yksinäisyyttä, ja heidän on vaikea luottaa Jumalan hyvyyteen. Jeesuksen seuraamisesta on maksettava kovaa hintaa – jotkut ovat kuolleet uskonsa tähden.

• Rukoilemme Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa asuvien uskonveljien ja -sisarten puolesta. Pyydämme Jumalan apua, että he turvautuisivat Jeesukseen, saisivat lohtua kärsimyksissään ja löytäisivät tilaisuuksia todistaa uskostaan.
• Pyydämme Jumalan johdatusta kirkkojen ja seurakuntien johtajille räjähdysalttiisiin ja monimutkaisiin tilanteisiin.
• Rukoilemme, että SAT-7 osaltaan auttaa purkamaan kristinuskoa koskevia väärinymmärryksiä ja ennakkoluuloja.

Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden vuoksi vainotaan: heidän on taivasten valtakunta.
Matt. 5:10

”Eräs mies uhkaili minua – hän sanoi, että jonain päivänä hän puukottaisi minua tai kaataisi happoa päälleni, kun olen menossa töihin. Olin valtavan henkisen paineen alla. Paastosin ja rukoilin Jumalalta apua. Se oli hirvittävää pelontäyteistä aikaa…  Mutta ihmeellisesti Jumala poisti hänet elämästäni eikä hän enää vainoa minua. Olen hyvin kiitollinen.
Arezoo Iranista

Tule mukaan!

Kansanlähetyksen lähetystyöntekijä Sakari Heinonen työskentelee lähetysteknikkona SAT-7 PARS -kanavan studiolla Limassolissa. Hänen päätehtävänsä on vamistaa, että suorat lähetykset studiolta lähtevät maailmalle, ja valvoa kuvan teknistä laatua.

Sakari pyytää rukoilemaan, että ohjelmien kautta ihmiset kuulisivat evankeliumin Herrasta Jeesuksesta.

Sinäkin voit olla mukana kertomassa hyvää sanomaa median välityksellä lahjoittamalla tämän artikkelin kohdalla.

Voit tukea mediatyötä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä sivun oikeasta laidasta (mobiilissa alla) aukeavan lomakkeen.

Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 20310.

Jumalan siunausta sinulle.