Keskiviikko 7.11.2018 Uskollinen todistus lapsille Monet Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan lapset ovat eläneet koko ikänsä sodan ja levottomuuksien keskellä. Jotkut ovat

SAT-7:n rukousviikko, neljäs päivä

Keskiviikko 7.11.2018

Uskollinen todistus lapsille

Monet Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan lapset ovat eläneet koko ikänsä sodan ja levottomuuksien keskellä. Jotkut ovat menettäneet vanhempansa tai joutuneet heistä eroon. Jotkut kasvavat köyhissä perheissä ja vanhemmat joutuvat järjestämään heille taloudellista hyötyä tuottavan avioliiton. Monia uhkaa väkivalta, raiskaus, prostituutio tai aseellisiin joukkoihin värvääminen. Alueella on parhaillaan 13 miljoonaa lasta, jotka eivät pääse kouluun.

  • Rukoilemme Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan lasten henkisen ja fyysisen terveyden puolesta. Pyydämme, että he voisivat eheytyä ja saada tukea vaikeiden kokemustensa käsittelyyn.
  • Pyydämme, että SAT-7 on näille lapsille lohdutuksen, ilon ja opin lähde, jotta he voivat kasvaa rakentamaan kotiseudulleen parempaa tulevaisuutta.
  • Rukoilemme, että nämä lapset jo nuorena saavat kokea Jumalan rakkautta ja lohdutusta ja ymmärtää, kuinka arvokkaita ovat Jumalan silmissä.

Sitten hän asetti heidän keskelleen lapsen, otti hänet syliinsä ja sanoi: ”Joka minun nimessäni ottaa luokseen yhdenkin tällaisen lapsen, se ottaa luokseen minut. Ja joka ottaa minut luokseen, ei ota minua, vaan sen joka on minut lähettänyt.”
Mark. 9:36–37

”Lämpimät terveiset Sudanista! Pidän kovasti ohjelmasta Jeesuksen perhe. Katselen sitä sisareni kanssa. Taivaallinen Isämme suojelkoon ja ohjatkoon teitä auttamaan lapsia oppimaan lisää Jeesuksesta.”
Fouad Sudanista