Torstai 8.11.2018 Uskollinen todistus epävarmuuden keskellä Levottomuuksien, vaikeuksien ja kivun keskellä elävä nuori sukupolvi on epävarma tulevaisuudestaan. Kun maailma sen

SAT-7:n rukousviikko, viides päivä

Torstai 8.11.2018

Uskollinen todistus epävarmuuden keskellä

Levottomuuksien, vaikeuksien ja kivun keskellä elävä nuori sukupolvi on epävarma tulevaisuudestaan. Kun maailma sen ympärillä nopeasti muuttuu, kiusaus paeta ääri-ideologioihin tai huumeisiin on suuri. Nuoriso etsii vastauksia kysymyksiinsä ja vakaata elämää.

  • Rukoilemme niiden puolesta, jotka ovat masentuneita tai riippuvaisia huumeista, että he pääsevät vapaiksi kahleistaan Jumalan rakkauteen, toivoon ja rauhaan.
  • Pyydämme, että SAT-7:n ohjelmat edelleen rohkaisevat ja tukevat nuoria heidän etsiessään omaa tietään.
  • Rukoilemme nuorten sukupolvelle hengellistä opastusta seurakunnilta ja lähipiiriltä, jotta he oppivat elämään kristittyinä ja pysymään rohkeina.

Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet.
Matt. 6:33–34

”Syyriassa on ollut sota jo seitsemän vuotta, mutta Herra Jeesus on suojellut meitä eikä meille hänen turvissaan ole tapahtunut mitään pahaa. Ylistämme Jumalaa ja luotamme siihen, että hän pitää meidät siipiensä suojissa, kunnes maamme tilanne helpottuu.”
Nuori katsoja Syyriasta