Tilaa Suuressa mukana -sähköpostiviesti

Onko lähetystyö lähellä sydäntäsi? Haluaisitko olla mukana viemässä hyvää sanomaa niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet? Toivoisitko tavoittavan evankelioimistyön

Sinun testamenttisi

Onko lähetystyö lähellä sydäntäsi? Haluaisitko olla mukana viemässä hyvää sanomaa niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet? Toivoisitko tavoittavan evankelioimistyön ja Raamatun opetuksen kasvavan Suomessa? Tue kristillistä työtä koti- ja ulkomailla osoittamalla valitsemasi osuus testamentistasi Kansanlähetykselle.

Testamentilla voit suunnitelmallisesti olla mukana arvojesi mukaisessa kristillisessä työssä tulevienkin sukupolvien aikana. Testamenttilahjoitukset ovat tärkeä osa järjestömme tominnan rahoitusta. Yhdistyksenä emme joudu maksamaan perintöveroa, vaan lahjasi menee kokonaisuudessaan toimintaamme.

Kansanlähetys kuuluu valtakunnalliseen Hyvä testamentti -kampanjaan (hyvatestamentti.fi). Olemme myös Vastuullinen Lahjoittaminen VaLa ry:n jäsen. Arvostamme ja kunnioitamme lahjoittajaa antamalla ajankohtaista tietoa siitä, miten lahjoituksia käytetään huomioiden lahjoittajan yksityisyyden ja kunnioittaen lahjoittajan toiveita. Noudatamme vastuullisen varainhankinnan ammatillisia arvoja ja periaatteita.

Testamentin tekeminen on merkityksellinen päätös ja on tärkeää, että se laaditaan oikein.  Testamenttia voi myös aina muuttaa. Jokainen testamenttilahjoitus käsitellään luottamuksella ja ammattimaisesti. Kerromme lahjoittajalle avoimesti työstä ja toiminnan rahoituksesta.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Mikael Halleen,
projektipäällikkövala_logo_rgb
044 447 7996
testamentti@sekl.fi

 

Lataa Kansanlähetyksen testamenttiopas:testamenttiopas_kansi_rgb_72dpi

Perustietoa testamenttiasioista: hyvatestamentti.fiHT-logo_vaaka

Luottamuksellinen yhteydenotto Hyvä testamentti -kampanjan lakiasiantuntijalle.

Tallenna

Tallenna

Lähetystyö