Asta Vuorinen on Japanissa ensimmäisellä työkaudellaan. Ennen siirtymistään seurakuntatyöhön paikalliseen seurakuntaan Asta opiskelee japania kielikoulussa. Kielikoulu kestää kaksi vuotta. – Kielen

Toivo & Iloitse Japani! – kielikoululaisen arkea

Asta Vuorinen on Japanissa ensimmäisellä työkaudellaan. Ennen siirtymistään seurakuntatyöhön paikalliseen seurakuntaan Asta opiskelee japania kielikoulussa. Kielikoulu kestää kaksi vuotta.

– Kielen opiskelu on rankkaa, mutta on palkitsevaa huomata pystyvänsä itse asioimaan tai käymään keskustelua japaniksi. Oman edistymisen huomaa, kun vertaa nykytilannetta lähtöpisteeseen. Kielikoulun alkaessa osasin sanoa japaniksi ”Huomenta”, ”Minun nimeni on Asta” ja ”Kiitos”. Siitä ollaan jo tultu hyvä harppaus eteenpäin, Asta Vuorinen kertoo.

Videolla pääset mukaan kielikoululaisen arkeen: koulumatkoihin ja kurkkaamaan oppitunnillekin.

– Olen viihtynyt kielikoulussa todella hyvin. Motivaatio pysyy yllä, kun kielitaito auttaa arjessa selviytymisessä. Odotan myös, että pääsen kertomaan japanilaisille Jumalasta heidän omalla kielellään, Asta Vuorinen lisää.

Asta Vuorinen
Asta Vuorinen on toiminut lähetystyössä Japanissa vuodesta 2017 alkaen. Tällä hetkellä hän suorittaa toista kielikouluvuottaan Kobessa.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Kansanlähetys on tehnyt työtä Japanissa jo vuodesta 1968. Seurakunnat tarvitsevat kuitenkin edelleen opettajia ja pastoreita rohkaisemaan japanilaisia kristittyjä ja välittämään Jeesuksen pelastussanomaa niille, jotka eivät sitä ole vielä kuulleet. Haluatko sinä olla mukana tukemassa lähetystyötä Japanissa?

Yhä tänään japanilaiset tarvitsevat toivon sanomaa syntien anteeksi saamisesta ja ilosta, joka siitä seuraa. Jeesus voi antaa epätoivoiselle ihmiselle toivon ja ilon, jotka kestävät ja kantavat taivaaseen saakka. Tätä toivoa ja iloa olemme saaneet jakaa Kansanlähetyksen kautta japanilaisille jo 50 vuoden ajan, eikä sanoma ole vanhentunut.

Tue työtämme Japanissa, jotta Japanin työ voi jatkua myös seuraavat 50 vuotta!

Keräyksen viite: 73008
Tilinumero: FI14 5043 1920 003452

Tutustu lähetteihimme Japanissa, tilaa uutiskirje ja ryhdy lähettäjäksi!

#toivo&iloitseJapani -keräyksellä 1.7.–31.12.2018 kerätään varoja  Kansanlähetyksen lähetystyölle Japanissa.