Osallistu SAT-7:n rukousviikkoon 4.–11. marraskuuta! Yksittäiset uskovat, raamattupiirit, rukousryhmät, lähetyspiirit, seurakunnat ja kristilliset järjestöt eri puolilla maailmaa liittyvät rukousketjuksi kantamaan

Tulossa: SAT-7:n rukousviikko

Osallistu SAT-7:n rukousviikkoon 4.–11. marraskuuta!

Yksittäiset uskovat, raamattupiirit, rukousryhmät, lähetyspiirit, seurakunnat ja kristilliset järjestöt eri puolilla maailmaa liittyvät rukousketjuksi kantamaan Jumalan eteen Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maita sekä kristillistä todistusta siellä. SAT-7 on kristillinen satelliittitelevisio, jonka ohjelmat tavoittavat arabian-, farsin- ja turkinkielisinä yli 20 miljoonaa katsojaa tällä alueella.

Kansanlähetys julkaisee rukousviikon aikana tällä sivustolla jokaiselle päivälle uusia rukousaiheita suoraan SAT-7:n työn ytimestä. Ensimmäiset aiheet julkaistaan sunnuntaina 4. marraskuuta.

Rukousviikon teemana on ”Uskollinen todistus muuttuvassa maailmassa”. Kristinusko syntyi Lähi-idässä ja levisi sitten nopeasti Afrikan pohjoisosiin. Kristittyjen olosuhteet olivat vaikeat silloin ja ne ovat vaikeat nyt. Vuosisatojen ajan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kristityt ovat joutuneet kokemaan vainoa, yhteiskunnallista sekasortoa ja levottomuuksia. Kuitenkin he ovat pysyneet uskollisina. Tuetaan yhdessä heitä rukouksin, jotta nykyisetkään vaikeat ajat eivät horjuttaisi heidän luottamustaan Jumalaan.

Tämän artikkelin kohdalla voit tukea kristillisen satelliittitelevisiokanavan, SAT-7:n työtä kertalahjoituksella tai voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä  sivun oikeassa laidassa aukeavan lomakkeen (mobiilissa alla). Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 59006.

Suosittele SAT-7:n kanavia maahanmuuttajaystävillesi Suomessa!

SAT‑7 ARABIC (ARABIANKIELINEN)
VERKOSSA: www.sat7.com ja www.facebook.com/sat7ar sekä
www.youtube.com/user/SAT7ARABIC
MOBIILISSA: SAT-7 (sovellus)

SAT‑7 KIDS (ARABIANKIELINEN)
VERKOSSA: www.sat7kids.com ja www.facebook.com/sat7kids sekä
www.youtube.com/user/SAT7KIDS
MOBIILISSA: SAT-7 KIDS (sovellus)

SAT‑7 ACADEMY (ARABIANKIELINEN)
VERKOSSA: www.sat7academy.com ja www.facebook.com/sat7academy
MOBIILISSA: SAT-7 ACADEMY (sovellus)

SAT‑7 TÜRK (TURKINKIELINEN)
SATELLIITISSA: Turksat 4A, 42° itään, 11.824 GHz V, SR: 8000, FEC: 3/4
VERKOSSA: www.sat7turk.com ja www.facebook.com/sat7turk sekä
www.youtube.com/user/SAT7TURK
MOBIILISSA: SAT-7 TÜRK (sovellus)

SAT‑7 PARS (FARSINKIELINEN)
SATELLIITISSA: Eutelsat Hot Bird 13B, 13° itään, 10.949 GHz V, SR:
27500, FEC: 3/4
VERKOSSA: www.sat7pars.com ja www.facebook.com/sat7pars sekä
www.youtube.com/user/SAT7PARS
MOBIILISSA: SAT-7 PARS (sovellus)

Jumalan siunausta sinulle.