Syyskuun viimeisenä perjantaina Hämeenlinnassa Pimeän kaupan ilta sai ihmiset liikkeelle metsästämään parhaita löytöjä ja bongaamaan paikallisten yrittäjien tarjouksia. Kaupallisen illan

Valon kahvilassa oli tarjolla ilmaiset pullakahvit ja juttuseuraa. Pöydissä olevat raamatunlauseet kertoivat valosta, jota Jumalan sana ihmisille tarjoaa.

Pimeän kaupan illassa kimalsi Valon kahvila

Syyskuun viimeisenä perjantaina Hämeenlinnassa Pimeän kaupan ilta sai ihmiset liikkeelle metsästämään parhaita löytöjä ja bongaamaan paikallisten yrittäjien tarjouksia. Kaupallisen illan teemoina olivat kauhut ja kaikenlaiset karmeudet.

Kansanlähetyksen Keitaalla järjestettiin puolestaan Valon kahvila. Tarjolla oli ilmaiset pullakahvit ja juttuseuraa. Toiset piipahtivat lyhyesti lämmittelemään ja toiset viihtyivät pidempäänkin. Pöydissä olevat raamatunlauseet kertoivat valosta, jota Jumalan sana ihmisille tarjoaa.

Suuren suosion sai onnenpyörä jalkakäytävälle pystytetyssä telttakatoksessa. Noin 90 lasta kävi parin tunnin aikana sitä pyörittämässä ja sai palkinnoksi tikkarin ja hengellistä luettavaa. Aikuisille jaettiin tuikkukynttilöitä, joiden kyljessä oli Jeesuksen sanat: ”Minä olen maailman valo. Se, joka seuraa minua, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo.” (Joh. 8:12)

Miina Makkonen
tavoittavan työn koordinaattori
Hämeen Ev.lut. Kansanlähetys
työ Hämeenlinnassa

Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Suomi sydämellä -työhön.  Lahjoituspainike on sivun oikeassa reunassa, mobiilissa alimmaisena.

Tule mukaan:

  • Liity Miina Makkosen lähettäjätiimiin ja tilaa hänen  uutiskirjeensä tästä.
  • Hämeen Kansanlähetyksen tavoittavaa työtä voit tukea taloudellisesti tältä sivulta. Tai
  • käyttämällä viitettä viitettä 94045
    Lahjoitustili on: TSOP FI71 5730 0820 0457 02
  • Tule mukaan toimintaan. Jos sinua kiinnostaa Hämeenlinnan alueen vapaaehtoistyö, soita Miinalle, puh. Puh. 040 848 0542
  • Rukoile Suomen puolesta, että Raamattu tulisi rakkaaksi ja kaikki voisivat kuulla evankeliumin. Kiitos!

Hämeen Kansanlähetyksen keräysluvan numero on RA/2017/758 4.8.2017.  Lisätiedot näet täältä.