Luterilaisiin tunnustuskirjoihin kuuluva Yksimielisyyden ohje on ilmestynyt turkin kielellä. Kirja jatkaa tunnustuskirjojen sarjaa, jota paikallisessa kirkossa on työstetty jo reilun

Luterilaista peruskirjallisuutta, muun muassa tunnustuskirjoja, on käännetty turkin kielelle. Kuvassa oikealta Yksimielisyyden ohje, Lutherin kirja Kristityn vapaudesta, Augsburgin uskontunnustus ja Lutherin Vähä katekismus selityksin.

Yksimielisyyden ohje ilmestyi turkiksi

Luterilaisiin tunnustuskirjoihin kuuluva Yksimielisyyden ohje on ilmestynyt turkin kielellä. Kirja jatkaa tunnustuskirjojen sarjaa, jota paikallisessa kirkossa on työstetty jo reilun kymmenen vuoden ajan. Yksimielisyyden ohjeen käänsi turkkilainen nuori kääntäjä. Julkaisukuntoon kirjan hioi suomalaisten työntekijöiden tiimi yhteistyössä kristillisen kirjakustantamon kanssa.

Yksimielisyyden ohje on kuvassa päällimäisenä. Sen alla ovat Lutherin kirja Kristityn vapaudesta ja Augsburgin uskontunnustus. Alimmaisema on Lutherin Vähä katekismus selityksin.

Yksimielisyyden ohje on kaksiosainen teos, joista ensimmäinen osa on tiivistelmä ja toinen osa yksityiskohtainen selvitys Augsburgin tunnustuksen opinkohdista. Teos toimii turkinkielisille kristityille kristinuskoon syventymisen apuna ja on samalla äidinkielistä opiskelumateriaalia teologisiin seminaareihin osallistuville kristityille.

Kirjoittaja toimii pienen luterilaisen kirkon yhteydessä Etu-Aasiassa.
Turvallisuussyistä nimiä ei julkaista.

Tämän artikkelin kohdalla voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  (Mobiilissa alla) Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin, tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 24400.

Kiitos ja Jumalan siunausta!